MMORPG - Metin2 - Knight Online - Cabal Online - Karahan Online - Silkroad
HOŞGELDİNİZ!

Misafirken Türkiyenin En prestijli MMO Forumundan %10 Oranında Faydalanabilirsiniz!

Kayıt Olmak İçin Tıklayın


Saygılarımla BeTe



 
AnasayfaForum KurallarıSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 + karma veriyorum 1 şey karşılığında

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
calliler
Uzman Üye
Uzman Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 119
Rep Gücü : 173
Yer : DENİZLİ

MesajKonu: + karma veriyorum 1 şey karşılığında   Paz Ara. 06, 2009 7:01 pm

ArkadaşLar size bir test sunuyorum.. ama bu test diğer testLere göre baya bir karışık, üzerinde biraz durdum ve yanıtLadım tüm soruLarı.. Eminim ki sizLerde yanıtLayacaksınız.. Püf noktaLarına dikkat edin...Testi doğru bilene + KARMA vereceğim...cevapları kimse bulamazsa vereceğim....


1-Bu testte cevabı A olan ilk soru hangisidir?
A) 1 b) 2 C) 3 D) 4 E) 5

2-Bu testte sadece iki ardaşık sorunun cevabı aynıdır.Bunlar hangi sorulardır?
A) 7 ve 8 b) 9 ve 10 C) 11 ve 12 D) 13 ve 14 E) 15 ve 16

3-Bu testte cevabı E olan kac soru vardır?
A) 3 b) 4 C) 5 D) 6 E) 7

4-Bu testte cevabı E olan ilk soru hangisidir?
A) 9 b) 10 C) 11 D) 12 E) 13

5-Bu testte hangi harf sadece bir defa cevap olmuştur?
A) A b) B C) C D) D E) E

6-Bu sorunun cevabı bu testteki hangi sorunun cevabıyla aynıdır?
A) 16 b) 15 C) 14 D) 13 E) 12

7-BU sorunun cevabı bu testteki 19.sorunun cevabıyla aynıdır.Bu cevap hangisidir?
A) A b) B C) C D) D E) E

8-Bu sorunun cevabı bu testte toplam kac kez cevap olmuştur?
A) 4 b) 5 C) 6 D) 7 E) 8

9-Bu testte cevabı sesli harf olan kac soru vardır?
A) 6 b) 7 C) 8 D) 9 E) 10

10-Bu testte cevabı sessiz harf olan kac soru vardır?
A) 7 b) 8 C) 9 D) 10 E) 11

11-Bu testte cevabı sorununkiyle aynı olan son soru hangidir?
A) 10 b) 12 C) 13 D) 14 E) 15

12-Bu testte cevabı buı sorununkiyle aynı olan ilk soru hangisidir?
A) 4 b) 5 C) 6 D) 7 E) 8

13-Bu testte bu sorunun cevabı bundan sonra (bu haric) kac kez geçecektir?
A) 5 b) 4 C) 3 D) 2 E) 1

14-Bu testte hangi harf en cok cevap olmustur?
A) A b) B C) C D) D E) E

15-Bu testte bu sorunun cevabı ilk olarak hangi soruya cevap olmustur?
A) 5 b) 6 C) 7 D) 8 E) 9

16-Bu testte cevapları soru numararaların sırayla yan yana yazılınca anlamlı bir kelime çıkan sorular hangisidir?

A) 3,4,5 ve 6 b) 5,6,7 ve 8 C) 6,7,8 ve 9 D) 7,8,9 ve 10 E) 11,12,13 ve 14

17-Bu testin ilk ve son sorularının cevapları nedir?
A) A ve E b) B ve D C) C ve C D) B ve A E) D ve E

18-Bu testte hangi harf daima soru numarası çift olan sorulara cevap olmuştur?
A) A b) B C) C D) D E) E

19-Bu testte hangi harf toplam 7 kez cevap olmustur?
A) A b) B C) C D) D E) E

20-Bu sorunun cevabı bu testte daha önce kac kez gecti?
A) 5 b) 6 C) 7 D) 8 E) 9

bide ipucu verilmiş :3, 9 ve 10. soruLarın cevapLarını buLun ilk önce.. deniliyor..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
IIAnTiII
BanLı Üye
BanLı Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 27
Rep Gücü : 22

MesajKonu: Geri: + karma veriyorum 1 şey karşılığında   Ptsi Ara. 07, 2009 5:59 pm

çok uğraştım bulamadım...çok zor.....
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
mererete
Yeni Üye
Yeni Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 32
Rep Gücü : 30

MesajKonu: Geri: + karma veriyorum 1 şey karşılığında   Ptsi Ara. 07, 2009 6:36 pm

çok zorundan fazlası saçma bu ne böyle merdaneli valla dille pışşık
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
CahoSLegionN
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 541
Rep Gücü : 883
Yer : inde dur lan!

MesajKonu: Geri: + karma veriyorum 1 şey karşılığında   Salı Ara. 08, 2009 1:03 pm

mererete demiş ki:
çok zorundan fazlası saçma bu ne böyle merdaneli valla dille pışşık

Halk Dilindi Zeka Sorusu diye tasvir ediliyor,Çözemeyende genelde saçma diye niteliyor ulan


Hepsinin sonucu "A" olarak buldum ama ayh

------------------------- KuLLanıcı İmzası -------------------------
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://bilginnet.yetkinforum.com
Misafir
Misafir



MesajKonu: Geri: + karma veriyorum 1 şey karşılığında   Çarş. Ara. 09, 2009 3:19 pm

Çok Kafa İster Bu Çözüme, Hepsinin Cevabıda A gibi bişey, 1 günümü Verirsem anca Çözerim koptum


Teşekkürler Yinede...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir



MesajKonu: Geri: + karma veriyorum 1 şey karşılığında   Çarş. Ara. 09, 2009 3:48 pm

koptum mürsel
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
savascibrk1
Co-Admin
Co-Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 176
Rep Gücü : 257
Yer : den ve golllll!!!!

MesajKonu: Geri: + karma veriyorum 1 şey karşılığında   Çarş. Ara. 09, 2009 8:48 pm

6 Moon later..



6 aydır uğraşıom

Çok zor yaw

neyse sakallar üsküdarı geçti bi tıraş olam:D
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
CahoSLegionN
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 541
Rep Gücü : 883
Yer : inde dur lan!

MesajKonu: Geri: + karma veriyorum 1 şey karşılığında   Çarş. Ara. 09, 2009 8:57 pm

Özel hayatını bizimle niye paylaşıyosun lem

------------------------- KuLLanıcı İmzası -------------------------
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://bilginnet.yetkinforum.com
calliler
Uzman Üye
Uzman Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 119
Rep Gücü : 173
Yer : DENİZLİ

MesajKonu: Geri: + karma veriyorum 1 şey karşılığında   Perş. Ara. 10, 2009 12:59 pm

cevap

1-b
2-a
3-b
4-a
5-c
6-a
7-d
8-d
9-e
10-d
11-e
12-d
13-e
14-d
15-e
16-a
17-d
18-a
19-d
20-a
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
CahoSLegionN
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 541
Rep Gücü : 883
Yer : inde dur lan!

MesajKonu: Geri: + karma veriyorum 1 şey karşılığında   Perş. Ara. 10, 2009 2:32 pm

Haydaaaa naalaka tutmadı demekki lool

------------------------- KuLLanıcı İmzası -------------------------
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://bilginnet.yetkinforum.com
 
+ karma veriyorum 1 şey karşılığında
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
MMORPG - Metin2 - Knight Online - Cabal Online - Karahan Online - Silkroad :: Maksat Muhabbet :: Her Telden-
Buraya geçin: