CahoSLegionN
 | Konu: Karahan Online İndir (tek Link) Cuma Ara. 18, 2009 2:27 pm | |
| | PC | Önerilen Sistem Gereksinimleri | Minimum Sistem Gereksinimleri | | İŞLETİM SİSTEMİ | Windows 98, XP, 2000, Vista | | CPU | Pentium IV 2.4 Ghz | Pentium III 800 Mhz | | RAM | 1 GB | 512MB | | Grafik | GeForce FX 5600 or Radeon 9550 128MB | GeForce FX 5200 or Radeon 7600 64 MB | | Direct X | 9.0c | | Hard Disk | 3 GB (Client Size: 2 GB) | 3 GB (Client Size: 2 GB) | Karahan Online İndirmek İçin; Tıkla ------------------------- KuLLanıcı İmzası -------------------------
|
|
Misafir Misafir
 | Konu: Geri: Karahan Online İndir (tek Link) Cuma Ara. 18, 2009 10:40 pm | |
| Teşekkürler Patron..
Minimum Sistemi Olanlar Terettüt Etmesin Benim Pcimde Aynı Minimum Sistem Özellikli Ama Maşallah Tıkır Tıkır Çalışıyor Lagsız Hemde |
|
savascibrk1
 | Konu: Geri: Karahan Online İndir (tek Link) C.tesi Ara. 19, 2009 7:40 pm | |
| Benim bütün özellikler önerilenin üstünde  indirsemmi aynı anda hamachi server dosyalarınıda indiriom ama .... oyun fotolarını yayınlarsan süper olur çünkü bi fikrimiz olur ozaman karma vericem... ------------------------- KuLLanıcı İmzası ------------------------- We are The Best Alayına Rest!!!!!!
Beni çekemeyenler Anten taksın!!!!
____ Eziğé PoT Yiğidé Slot Dayanmaz =) ___
BiteFight Wampir Char: EKG Serwer:12 LWL:65 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İşte Metin2yi Kuranlar XD[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
Misafir Misafir
 | Konu: Geri: Karahan Online İndir (tek Link) Paz Ara. 20, 2009 2:04 pm | |
| Seni Bu Adrese Yönlendireyim Savascıbrk  >> Tikla |
|