Şimdi Arkadaşlar Bir Klasörlük Bir Dosyayla Artık 787kb flaan boyutu Nasıl İsterseniz Öle Bir Şekilde Pvpyi Düzenleyin -Bende Para Birimi TL -SURADA Buyulu Silah Pro-mmo.tk Kara Büyü cAHOS abi XD -Zalimler Onun Bunun Cocugu Kahramanlar [GA]xD -SKİLLERİN ismi Arkilerin İsmi Hawa Kılıcı Savascibrk1XD -Girş we karakter seçmeyide buradan yapabiliriz...
Evet Bende Farkettim Tek Dosya Dahil Tüm Upload Sitelerinde Hata Veriyor Yükleme Sırasında... Yoksa Yine Muhtesem Bir Paylasim Yapcakdm Perfect VE Grand Skill Veren Npc < !
Programın Sahibi YOk Bu tr yamadır Bütün Pvplerde Kullanılıo mesela u8zx de falan çalısırdı sonra u8zxin dewamı 8msf(yarın vericem üyelği falan) çalışan bir tr yama dır çoğu oyun tr oluo neyse onları ben yaptım ayarları kendim ayarladım isterseniz Hava Kılıcı Savascibrk1 (benim metin2de 690epli ban yiyen hesap) uploadlıyınca bakarsınız bide şu siteye chatbox yaparsanız süper olur msn gibi kullanıoz...
güzel olurda kardesim simdi kahraman yerine full lvli gösteren otomatik bi sey yapsak olmamı?? hem lvleri ogreniriz hemde daha zevkli olur konu ne kardesim??? hangi konuyu silmisler yhani??
Lv i Yanında Göstermeyi Şuana Kdr Kimse Yapamadı Yada Yaptı Ama Paylaşmadı Lvi Yanında Gösterirlerse Pvp İle Normal Tr yi Ayırt Edemeyiz Bende Tr Deki gibi sarı Şeyde Dönüor
İlgi Olmadıkca Bilgi Paylasmayacagm Diye Bir Konu Açmışdım Onu Silmişler...
Flood yapıom ama sizin ne demek istedğiinizi anlamış değilim Kahraman Yerine lwli mi göstersin diyorsunuz Bide Şimdi Uploadlıyom programı onla İsimleri Değiştirebilirsiniz...
Bide Sen pvp açarsan Süper Olur Forum Üyesi ARTAR Chatboxda 4 kişiden fazla olur dimi... Bide Oyun Açılırsa Forumu Oluyo Herhalde Yeni Forum Açmıon????